Kiheréltem a férjem…

Szerző: | 2020.08.01.

 

Nagyon sokszor fordulnak hozzám különböző életkorban lévő nők azzal a problémával, hogy nem tartják elég férfiasnak a férjüket, nem néznek fel rá, már nem tisztelik.

Ennek következtében az elhidegülési folyamat beindult, a szexuális életük is katasztrófa. Ilyenkor ömlesztik a panaszt, a férfi lusta, pipogya, semmit sem tud elintézni, bezzeg Ők… Ha Ők a kezükbe veszik az irányítást, akkor minden rendben van, mindent elintéznek.
Ilyenkor több szempontból is megvizsgáljuk a kapcsolatot és a végén kiderül, hogy sokszor mi nők nem hagyjuk férfiként érvényesülni a párunkat.

Ezt hozzuk otthonról, “anyám is egy erős, határozott nő, én is az lettem…”

De az erős, határozott nő nem egyenlő az elnyomóval. Beleszólunk, hogy fúrja fel a polcot, hogy nyírja le a füvet, kivel állhat szóba. Mi utáljuk a szomszédot, hát Ő se köszönjön!! Morgunk, hogy késő estig dolgozik, de a háta mögött lenézzük, ha kora délután már otthon van.

Csodálkozunk, ha a béke kedvéért egyre inkább elveszti önmagát?

Hölgyeim! Nézzetek magatokba, hogy az erős és határozott énetek mellett mikor vagytok nőiesen gyengédek. Megtanultátok-e, hogyan legyetek észrevétlenül az a nyak, amely hatására boldogan fordul a fej? Itt az idő! Mindenkinek joga van egy boldog, kielégítő párkapcsolathoz!! Hajrá, legyetek NŐK, tanuljátok meg ennek a szuperképességnek a helyes használatát!!!

Szeretettel:

Ács Krisztina

Iratkozz fel!