Mondd…

Szerző: | 2021.04.22.

 

Mondd, mi hiányzik az életedből, ami hozzám sodor téged? Mi az, amiért nem engedsz el? Mit adok én neked, mely fogva tart és nem ereszt? Ami időről időre visszahoz és itt tart? Pillanatok, percek, mely órákká és hetekké nőnek… Álmok és vágyak, mik nem teljesülnek.

Mondd, miért nem lépsz tovább és éled azt az életet, mit választottál? Miért nem vagy boldog és elégedett? Miért nem tudsz feledni és továbblépni? Mondd, meddig akarod ezt a játékot játszani? Előveszel, leporolsz, kicsit játszol velem, majd visszateszel a dobozba… de a játékszenvedélyed megmarad… és mondd, miért tűröm ezt?

Mondd mikor látod be, hogy ez így nem mehet tovább? Hogy nem hazudhatsz magadnak, nekem a világnak…hogy ott vagyok minden pillanatban, lélegzetvételedben és cselekedetben…mondd, miért nem vallod be?

Mondd, miért birtokolsz és nem engeded, hogy feledjelek? Mondd, miért csillan fel bennem a remény, amikor felbukkansz? Miért hiszem, hogy most megváltoztatod a sorsunk? Miért szeretlek és vágylak titkon, magam előtt is rejtegetve?

Mondd, miért Te vagy az, akihez sodor az élet?

Szeretettel:

Ács Krisztina

Iratkozz fel!