Nőerőmű

Ács Krisztina coach

bemutatkozás

Ács Krisztina vagyok, coach, életvezetési tanácsadó, üzletasszony, anya, feleség, árva, túlsúlyos NŐ,  a NŐERŐMŰ program kitalálója.

Egy nő vagyok közületek, tele kérdéssel, útkereséssel, bizonytalansággal és félelemmel. Egy nő vagyok közületek, aki a saját poklait megjárva talpra állt, minden nap feltéve magának a kérdést, megérte? Egy nő vagyok közületek, akivel szemben a társadalom, a család, a környezet szinte teljesíthetetlen elvárásokat támaszt. Engem is foglalkoztat, hogy NŐ vagyok, anya vagyok, feleség vagyok, üzletasszony vagyok…

 • De mégis ki vagyok ÉN a címkéken túl?
 • Hogyan tudom összeegyeztetni a főnökséget a gyengédséggel?
 • Hogyan tudom magam elfogadni, amikor XL-s ruhákat hordok?
 • Hogyan lehet engem kívánni, hogyan élhetem meg a dögségemet?
 • Egyáltalán szabad még nekem negyven fölött vágynom, akarnom, szeretnem?
 • Lehet célokat kitűznöm és megvalósítanom?
 • Lehet újra kezdeni?
 • Lehetek szerelmes?
 • Túlélhetem az árulást, a megcsalást?

Mindenre a válaszom IGEN, IGEN, IGEN! Élhetsz boldogan, kiegyensúlyozottan, megélheted a poklot és mennyet… Lehetsz dög és angyal, lehetsz hisztis és lehetsz megfontolt. Mert NŐNEK születni maga a CSODA! Varázslat, erő és hatalom.

 

 

Célkitűzésem

Vendégeim 98%-a nő. Keresik a helyüket a világban, tele vannak kétségekkel, félelmekkel, megfelelési kényszerrel. Elvesztették a nőiességüket, nem találják az arany középutat. Félnek, hogy elhagyják Őket, társ nélkül maradnak. Céltalanok, elveszettek. Anyaként már nem nők, “csak” édesanyák és nagyik. Megszűntek nőként tekinteni a tükörbe. Fájdalmas beletörődéssel fogadják el, hogy az Ő idejük már lejárt. Ezt a példát mutatják a gyermekeiknek, lányaiknak. Ezt a hitrendszert hozták és viszik tovább. De valami belül üres. Valami belül dübörög. Ismerős? Hogyan hódítsam vissza a páromat? Hogyan érjem el, hogy úgy nézzen rám, mint szerelmünk kezdetén? Hogyan legyek újra izgalmas, hogyan valósítsam meg a vágyaimat? Hogyan vigyem véghez a céljaimat? Hogyan szeressem önmagam? Hogyan legyek méltó társa egy férfinak, hiszen mi értük, Ők értünk vannak?

Szenvedély, huncutság, kaland, szeretet, dögség, öröm, szex, vágy, cél, hit, izgalom, szerelem, elismerés, siker, bók, ragyogás, kihívás, erő, út, kitartás, szépség, összetartozás… stb. Neked melyik hiányzik?

Gyere, tarts velem. Robbantsuk be az erőt!

EGYÉNI COACHING

A foglalkozások során holisztikus jellegű coachingot nyújtok, mely kezelések tartalma alapján az üzleti és privát életben ellátott szerepkörökre, a teljességre fókuszál.

Mindenki életét öt főterületen lévő kérdés határozza meg:

Kapcsolat

párkapcsolat, szociális kapcsolatok

Szülő-gyermek kapcsolat

múlt feldolgozása

Egészség

Munka, siker, pénz

Ki vagyok én a saját életemben?

Ennek értelmében – egyéni elbírálás alapján – két részre osztható a kezelések aránya, úgynevezett Life illetve Business coachingra.

A Life coaching ülések alatt a következő témák kerülnek megbeszélésre:

 

önismeret

asszertivitás

stresszkezelés

önbizalom

karrier

múlt elengedése

emberi kapcsolatok kezelése

egészség

párkapcsolat

szülő-gyermek kapcsolat

A Business coaching ülések alatt a következő témák kerülnek megbeszélésre:

 

konfliktuskezelés

delegálás

döntéshozatal

motiválás

asszertivitás

időgazdálkodás

csapatépítés

cél-terv

♦ LIFE COACHING ♦

Nincs olyan ember, akinek mind az öt területen rendben van az élete, még akkor sem, ha látszólag úgy él. Ha kicsit megkapirgálnánk kiderülne, hogy tele van szorongással, csak éppen a nagy szájával takargatja ezt, kapcsolatfüggő, folyamatosan betegeskedik, netán mindig beleesik ugyanabba a gödörbe.

Vajon miért?

Amikor hozzám fordul Valaki egy adott életterületen keletkezett problémával, mindig kiderül, hogy először más területen kell letenni a “puttonyt” ahhoz, hogy megoldódjon az adott nehézség. Ez időnként fájdalmas és nehéz. Szembenézni önmagunkkal, megélni a betokosodott érzelmeket, sokszor az életünkkel kapcsolatban paradigmát váltani bizony embertpróbáló feladat. De ha kaptunk a sorstól egy lehetőséget az Élet nevű játékra, nem pofátlanság, ha nem élünk vele, ha nem játszunk a legjobb tudásunk szerint?

Segítek… Játszanál velem?

/Ács Krisztina holisztikus coach/

♦ BUSINESS COACHING ♦

Üzleti, vállalkozási tanácsadás során, sokszor ugyanaz a probléma merül fel a hozzám fordulóknál. Kiégés, unalom, elakadás, megélhetési problémák. A „Hogyan tovább?” kérdésköre dominál. Nem mernek váltani, sokszor azért, mert még maguknak sem merik bevallani, hogy már nem szeretik amit csinálnak, esetleg nem elég jók benne. Félnek a változástól, félnek a kudarctól. Nehéz megérteni, hogy nem az a kudarc, ha valamit elengedünk és újba fogunk, hanem az, ha benne maradunk egy számunkra nem megfelelő helyzetben.

Ilyenkor mindig négy kérdést szoktunk kielemezni és az őszinte válaszadások után kialakítani a jövőképet:

 1. Szeretem-e azt, amit csinálok?
 2. Mások elismerik-e a munkámat?
 3. Hasznosnak tartom-e, amit csinálok
 4. Anyagilag megéri-e csinálnom?

Ha legalább az egyik kérdésre NEM a válasz, akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy változtatni, váltani kell. Mindenkinek szüksége van kihívásokra, elismerésre, fejlődésre és legfőképpen anyagi biztonságra. Főleg sales munkakörökben dolgozóknál (ingatlantanácsadók, ügynökök) szoktam hallani, hogy egy-egy üzlet megkötésekor szerencséjük volt. Ilyenkor mindig rámutatok, hogy több éves szakmában eltöltött év után ez a kijelentés nem helyénvaló. Ha nem teremti meg magának az állandó, kiszámítható jövedelmet, ha időnként anyagi problémákkal küzd, akkor valami gátolja Őt abban, hogy igazán sikeres és elégedett legyen. Ezek belső blokkok, melyeket ugyanúgy fel kell ismerni, mint egy egy magánéleti változásnál.

„A gátló hitrendszerek a siker útjában” című előadásom témájának is ezt választottam, melyet a Vásárló Akadémia felkérésére készítettem el.

Mindenkiben ott van a HÍVatás, ezért ezt kell megtalálni és nem ÁLLást kell keresni. Aki ezt megtalálja, az soha többet nem fog dolgozni….

A jövőbe való legjobb befektetés a ma cselekvése.

“Roppant fontos, hogy teljes egészében lássunk és láttassunk meg egy-egy problémát, hiszen hosszútávon csak az tud segíteni, ha teljes mértékben átlátjuk a rendszerünk működését az életünkben.”

/Ács Krisztina holisztikus coach/

Páros coaching

A páros coaching nem csak annyiban tér el az egyéni coachingtól, hogy mindkét érintett fél megjelenik. Nem elég “csak eljönni”, aktívan részt is kell venni a kiadott gyakorló feladatok otthoni elvégzésében. Ehhez mindkét fél elköteleződésére szükség van, enélkül sajnos nem tudunk tovább haladni!

Az is előfordulhat, hogy a közös alkalmak egyikén fény derül olyan berögzült, rossz viselkedésmintákra, amiket csak egyéni coaching során fogunk tudni megoldani. Kedvesünk jelenlétében akaratlanul is jobban ügyelünk arra, hogy miket mondunk és nagyon elterelné a fókuszt az egyik fél irányába, ami megbontaná az egységet.

“A szerelem mindig ajándék,
mindegy mi a vége.”

/Ács Krisztina/

Események

Előadásaink, workshopjaink keretében igyekszünk azokat a témákat boncolgatni, amik a legjobban érdekelnek Titeket és Minket. Sokszor elég egy mondat, hogy átkattanjon a fejünkben valami, vagy hogy rájöjjünk, “jé, én is pont ugyanezt csinálom”, vagy “nekem is hasonló a gondolkodásom”. A felismerés, hogy NEM VAGY EGYEDÜL, hihetetlenül felszabadító érzés!

A NŐERŐMŰ célja, hogy egybe gyűjtse azokat a nőket, akik szeretnének változtatni az életükön, de félnek, hogy egyedül ez nem fog sikerülni nekik. Jó hírünk van: NEM VAGYTOK EGYEDÜL! Mi is hasonló problémákkal küzdünk, mint bárki más.

Előadásainkat és eseményeinket kifejezetten azért szervezzük, hogy jól érezzük magunkat és támogatásra leljünk egymás társaságában!

Gyere el a következő alkalmak egyikére!

Erős a nő vagy gyenge, avagy a nőiesség megélése

 

– mi választja el a határozottságot az egoizmustól?

– nőiesen gyengédnek lenni

Párkapcsolat buktatói avagy tabutémák egy kapcsolatban.....

 

– kiherélem a társamat?

– párkeresés buktatói

– szerető vagy kurva?

ÚJRA NŐ

 

– hogyan vedd vissza az irányítást a saját életed és tested felett?

– önelismerest, önbeismeret

– életmód

Nőiesség vagy karrier? avagy ki vagyok én a saját életemben?

 

– megélni a pillanatot

-spiritualitással könnyebb?

– anyaként mit tehetek?

Mitől nő a nő? avagy hol választódik szét az ördög és az angyal?

 

– önértékelési problémák

– külső megítélése

– viselkedés

– kommunikáció

“Mi magunk legyünk az a változás,
amelyet látni szeretnénk a világban.”

/Gandhi/

Rólunk mondták

Masszőr vagyok.  Kriszti megtanított arra, hogyan tegyem rendbe a magánéletemet és építsem fel az üzletemet. Rávilágított arra, hogy hogyan lehetek sikeres! Megtanított üzleti tervet készíteni. A marketing fontosságát és egyben buktatóit is részletesen átbeszéltük.  Hitet adott, hogy bízzak magamban és higgyek a tudásomban.  Kicsit több, mint 1 év után nyitom a saját szalonomat, ahol meg tudom valósítani az álmaimat, amiért eddig küzdöttem! Kriszti nélkül ez nem sikerült volna! Mindig “fogta” a kezemet, terelgetett. Számomra hihetetlen fejlődésen/változáson mentem keresztül az elmúlt 1 évben.  Köszönöm Kriszti!

Ágnes

Minden nőtársamnak szívből ajánlom!!!
Igazi nőerőmű 👏👏👏

Böbe

 Krisztinának hálás szívvel köszönöm, hogy felnyitotta a szemem és kinyitotta a szívem. A szereteteddel, a szívből jövő hozzáállásod nélkül ez nem történt volna meg. Hiszem és most már biztosan tudom, hogy minden okkal történik, fontos visszatérni a gyökereinkhez, önvizsgálatot tartani és változni. Legnagyobb szeretettel ajánlom, Krisztinát. Köszönök mindent hálás vagyok neked és mindenkinek, aki valamilyen formában hozzád vezetett 🥰

Móni

Mi a legrosszabb, ami történhet, ha elmész hozzá? Hogy olyan kérdéseket tesz fel, olyan témákról beszéltek, ami kényes, ezáltal mélypontokat érintve legszívesebben elsüllyednél szégyenedben? Biztos vagy benne, hogy néhány alkalom múlva is ezt gondolod?
Kriszti egy igazi Mentor! Azt mondja, arról beszéltek, amire/amiről éppen akkor szükségetek van. Kizökkent a komfortzónádból, szétszed, megöl, majd összerak. Később rájössz, hogy ehhez Te kellettél, valójában Te magad szedted szét, ölted meg, majd raktad össze saját Magad. Ne a csodát várd, tegyél érte, légy befogadó, légy önmagad.
Hálás vagyok mindenért, amit kaptam Tőle, büszke vagyok magamra, hogy elértem, amit szerettem volna akkor, és köszönöm annak a kedves barátomnak az ajánlását, aki átküldte a számát, hogy hívjam fel. Akkor még vacilálva, remegő kézzel nyomtam meg a hívás gombot, ma ezek a gátlások már nincsenek a fejemben.
Köszönök mindent! 🤗❤️
Tamás

Nem gondoltam volna tavaly szeptemberben a sufnidban, hogy ennyire szeretek majd nőnek lenni!
Éva

A Nőerőmű további Munkatársa

Süle Rita

Süle Rita vagyok, papírjaim szerint okleveles kertészmérnök és logisztikai menedzserasszisztens. Sokáig beszerzőként dolgoztam kereskedelmi és gyártó vállalatoknál. Egy nap az irodai székemben ülve befészkelte magát a gondolat a fejembe, “vajon tényleg ennyiből állna az élet?!” Abban a pillanatban tudtam, hogy valamit tennem kell ellene. Így hát felvettem a háti zsákot és elindultam az El Camino zarándokútra, ami megváltoztatta az életemet…

Tehát… Süle Rita vagyok, a Nőerőmű közösségének adminisztrátora, társalapítója. Folyamatos fejlődésre törekvő, problémamegoldó, kalandor, bátor útkereső, zarándok, NŐ… Aki keresi a helyét a világban. Éppúgy, mint TE!

Megküzdök a társadalmi elvárásokkal, miszerint egy nőnek 30 felett már feleségnek és anyának kell lennie, hogy a hivatásomat már régen meg kellett volna találnom, hogy felelőtlennek és céltalannak bélyegez a környezetem, csak mert másképpen képzelem el az életemet, mint egy “normális” ember.

Mindezek mellett, pedig minden nap megküzdök önmagammal, hogy ezek nélkül a címkék nélkül is szerethető és egész ember vagyok, aki megérdemli, hogy teljes életet éljen. Olyat, amilyet elképzel magának és nem olyat, amilyet a környezete elvár tőle.

Ha te is hasonlóan érzel, jó helyen jársz…

Várunk szeretettel a programjainkon!

Üdv,
Rita

Megjelent a könyv!

Hírek

Párkapcsolat vagy pár kapcsolat????

Párkapcsolat vagy pár kapcsolat????

Ha: - Párkapcsolatban élsz, de valami nem az igazi - Társas magányban élsz - Egyedül vagy és nem érted miért - Mindig ugyanazokat a köröket futod - Úgy érzed nem ért meg a párod - Vagy csak egészen egyszerűen kíváncsi vagy Akkor várlak szeretettel a 2022. december...

bővebben

Nőerőmű honlap

Nagy örömünkre szolgál, hogy elkészült a honlapunk! Reméljük sok érdekes olvasni valót és hasznos információt találtok majd az oldalunkon, és szeretettel várunk Titeket a jövőbeli előadásainkon, workshopjainkon, vagy a kötetlenebb klubdélutánjainkon!   Hamarosan...

bővebben

Blogajánló

Kavicsok…

Kavicsok…

Kavicsok... Ma elmentem kavicsbeszerző túrára, mivel nagyon megcsappant a készletem. Hazavittem, megmostam őket és ahogy száradtak, néztem, csak néztem, hogy mennyire színesek, mennyire tökéletesek. A természet alkotta csodák. Még "csak" kövek, másnak talán...

bővebben
Mit tettem meg az évben magamért?

Mit tettem meg az évben magamért?

Lassan vége van az évnek, amikor is az ember akarva-akaratlanul számot vet az elmúlt 12 hónap történéseivel. Sokan fogadalmat tesznek és esküsznek dolgokra, új életet kezdek, mozogni fogok, diétázok, szerelmes leszek, többet fogok pihenni és még sorolhatnám napestig...

bővebben

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

KÜLDJ ÜZENETET!

Adatkezelési tájékoztató

Iratkozz fel!