Családállítás

Vedd kezedbe az életed, a jövőd elkezdődött!

Amikor megkérdezik tőlem, hogy hogyan működik a családállítás mindig bajban vagyok a válaszadással. Na nem azért, mert nem tudom, hanem mert annyira elcsépelt, hogy mindenki a rendszerről, az odatartozás törvényéről, a mezőről tart kiselőadást egy olyan valakinek, aki pont azért teszi fel a kérdést, mert vagy nem hallott még róla, vagy nem hisz benne. Az áram működését sem tudja mindenki elmagyarázni, mégis használja nap, mint nap, megkérdőjelezhetetlenül.

Éppen ezért én azt szoktam javasolni, hogy ha érdekel, kíváncsi vagy erre a csodára, akkor gyere el egy alkalomra, légy megfigyelő, melyből észrevétlenül segítővé válsz és utána, ha van még kérdésed, szívesen át és megbeszélem veled.

A családállítás egy olyan csoda, mely segít feltárni a belső blokkokat, kapcsolataidat, az elakadásaidat.

Olyan dolgokat tár fel, melyet a tudatod nem is gondol. Elgondolkodtat, megnyugtat, de nem old meg helyetted! Remek alternatív módszer, de a szabad akarat, a döntés joga rajtad áll. Elhiszed-e, ami ott történt vagy továbbra is hajtogatod a bevett sémáidat, melyek eddig megkeserítették az életed. A családállítás nem jóslás!!!

Milyen témák megoldására ajánlott? 

Kinek nem ajánlott? 

Szakember segítségét kérve eldöntheted, hogy egyéni vagy csoportos állításra van-e szükséged. Mindkettőnek meg van az előnye és a hátránya, egyén és problémafüggő, hogy kinek melyiket és mikor ajánljuk. Fontos, hogy olyan állításvezetőhöz menj, akiben megbízol és szimpatikus, ne ahhoz, aki a legnagyobb marketinggel hirdeti magát! Vedd kezedbe az életed, a jövőd elkezdődött!